• GRATIS bestandscontrole
  • Spoedlevering mogelijk
  • Deskundig advies
  • Milieubewuste producten
  • Ruim 20 jaar ervaring

Disprosign is een gecertificeerd bedrijf

 


Disprosign heeft het MKB OK certificaat en geeft u zekerheid bij uw aankopen! (klik hier om ons certificaat te bekijken)
De websites en webwinkels met het mkbOK keurmerk zijn gekeurd door het onafhankelijke certificatebureau CGD. CGD keurt kwaliteitssystemen en staat onder controle bij de Raad van Accreditatie. Om de consument én website / webwinkeleigenaar zo goed mogelijk te beschermen worden eventuele geschillen / klachten met een keurmerkhouder eerst bemiddelt door de Stichting MKB en Internet.  Als de bemiddeling geen wederzijds tevreden oplossing biedt (93% is meestal binnen een paar dagen opgelost), wordt de klacht / het geschil ondergebracht bij de onafhankelijke advocaten in Geschilonline.nl. Geschilonline zal dan een bindende uitspraak doen. 
 De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen.

FSC heeft dit op een transparante wijze geregeld. Mede hierdoor wordt FSC gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties. En daarin is FSC uniek!

Hout- en papierproducten die afkomstig zijn uit een FSC-gecertificeerd bos zijn herkenbaar aan het FSC-label. Om er zeker van te zijn dat producten met dit keurmerk daadwerkelijk uit een verantwoord beheerd bos komen, moeten alle schakels in de handelsketen van het product worden gecertificeerd. Pas wanneer bijvoorbeeld een bosbeheerder, papierfabriek, papiergroothandel en drukkerij aan kunnen tonen zich aan de regels van FSC te houden, kan een product als FSC worden verkocht en mag het FSC-logo erop geplaatst worden. De certificering van deze bedrijven gebeurt door onafhankelijke certificeerders.Het Noordse milieukeurmerk is het officiële Ecolabel van de Noordse landen en werd opgericht in 1989 door de Noordse Raad van Ministers met als doel het verstrekken van een milieu-etiketteringssysteem dat tot een duurzame consumptie zou bijdragen. Het is een vrijwillig, positief milieukeurmerk van producten en diensten. Het Noordse milieukeurmerk werd ook gestart als een praktisch instrument voor consumenten om hen te helpen actief te laten kiezen voor milieuvriendelijke producten. Het is een ISO 14024 type 1 milieukeurmerksysteem.

Het Noordse milieukeurmerk is een gevestigd keurmerk en internationaal bekend. Voordelen van het Noordse milieukeurmerk is dat dit keurmerk een handelsmerk is en een effectieve en eenvoudige marketing tool dat is. Het biedt garantie dat producten aan strenge milieu- en klimaat criteria hebben voldaan. Het symboliseert het werk naar een duurzame consumptie en productie, die belangrijke factoren in het bereiken van een duurzame samenleving genereren. Toonaangevende bedrijven gebruiken dit keurmerk, zoals bijvoorbeeld Procter & Gamble, Samsung, Sharp, Fujitsu, Scandic Hotels en SCA.
Ook hiermee bewijst Disprosign BV haar betrokkenheid bij het milieu.