• GRATIS bestandscontrole
  • Spoedlevering mogelijk
  • Deskundig advies
  • Milieubewuste producten
  • Ruim 20 jaar ervaring


Disprosign is producent / leverancier van Displays, Promotionele- en Sign producten.

Wij onderscheiden ons door een heel breed pakket aan kwaliteitsproducten aan te bieden. Met een uiterst modern machinepark voor digitaal printen op talloze type materialen tot en met de afwerking of confectie, streven wij met onze innovatieve ontwikkelingen en geautomatiseerde workflow een perfect eindproduct te leveren.


De shop is met de modernste web technologie ontwikkeld waardoor u vrij eenvoudig de stappen kunt volgen en het gewenste product kunt bestellen. Ons digitaal klanten informatiesysteem houdt u via de mail op de hoogte van de status van uw order. De door u verstuurde bestanden controleren wij gratis op scherpte en afmeting.

Displays

De categorie Displays valt onder In- en Outdoor reclame materialen. Deze kunnen in verschillende afmetingen en uitvoeringen besteld worden. Wij hebben het hier dan bijvoorbeeld over de meest bekende kliklijsten, stoepborden, roll-up banners en de standaards. Disprosign gaat verder hierin en biedt een zeer groot en heel professioneel assortiment aan.

Promotionele producten

Onder promotionele producten vallen bijvoorbeeld relatiegeschenken en bedrukte kleding. Een categorie van producten zoals bedrukte pennen, ballonnen, vloermatten, wijnkisten, drukwerk, en overige artikelen zullen hierin worden aangeboden.

Sign producten

De meest uitgebreide In- en Outdoor Sign producten voor roll-to-roll en direct op plaat printen. Sign producten vergroten de bedrijfsuitstraling doordat deze producten vaak een prominente uitstraling hebben. De belangrijkste Sign-producten zijn vlaggen, spandoeken, textieldoeken, beachflags, stickers, textiel- en spandoekframes, dranghekhoezen,
hekwerkbanners, makelaarsborden etc.. Ook alle soorten van plaatmaterialen (direct-to-plate) komen hierin voor. Dit zijn uiteraard niet alle producten maar zoals gezegd de meest populaire.